2015 El Çantası Modelleri

El çantaları her bayanın olmazsa olmaz hayat kurtaran seçenekleri arasındadır. Türkiye’de özellikle çanta konusunda moda markaları her gün farklı tasarımlar ile piyasaya yeni modeller sunduğundan dolayı aradığınız tüm renkleri bularak kıyafetleriniz ile şık bir kombin yaratabiliyorsunuz. Bayanların en çok ilgi gösterdiği el çantası modelleri arasında ise kesinlikle deri el çantaları yer alıyor.

el çantası kombini
el çantası kombini

Deri modeller, görsellik ve kalite açısından önemli bir parça olduğu için bayanlar tarafından her sezonda en çok tercih edilen modeller arasına girmiştir. Bayanların bu talebinin farkında olan markalar ise bu yıl da yine birbirinden farklı deri el çantası modeli tasarlayarak bayanların yüzünü güldürmeyi başarıyor.

el çantası
el çantası

El Çantası Fiyatları Nedir?

Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığı zaman el çantası fiyatlarında biraz daha uygun rakamlar göze çarpıyor. Farklı modellerin ortaya çıktığı 2015 yılında rekabet ortamının da hareketlenmesi ile birlikte markalar kendi aralarında fiyatlar için de uygun seçenekler sunuyorlar.

siyah el çantası
siyah el çantası

Deri el çantalarının maliyetleri yüksek olduğundan dolayı fiyatları da bu durumla doğru orantılı olarak biraz daha yüksek olabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir