2015 Sezonu Yazlık Hasır Çanta Modelleri

Yaz aylarının gelmesiyle özellikle plaj çantalarının hasır modellerde çeşitlilik gösterdiğine şahit olmuşunuzdur. Ancak 2015 yaz sezonunda sadece plaja giderken değil normal günlük kombinlerde de sıklıkla hasır model çantaları kullanabileceksiniz. Genişlik ve model konusunda farklılık oluşturan hasır modeller bu sezon kadınların çanta tercihlerine bir yenisini daha ekliyor.

hasır çanta fiyatları
hasır çanta fiyatları

Bu sezon moda tasarımcıların üzerinde büyük titizlikte çalıştığı hasır çantalar geçmişten beri alışılagelmiş modelleri geride bıraktırıyor. Hem model hem de aksesuarlar bakımında farklılık oluşturan hasır çantalar bu sezon daha çok sepet modellerle sizleri karşılayacak. Bu model çantalar 2015 yaz sezonunda modanın aksesuarları arasında başı çekecek. Efsanevi oyuncu olan Jane Birkin stilinin vazgeçilmez parçalarından olan hasır çantalar bu sezonda tüm kadınların dolaplarını süsleyecek.

Hasır Çantalar Nasıl Kombinlenir?

hasır çanta modelleri
hasır çanta modelleri

Fransız model olan Letisiya Kast hasır model çantasını ilk kez güpür eteğiyle kombinleyerek muhteşem bir görüntü sergiledi. Bunun dışında Eşli Olsen yine koyu kahve tonlarda olan giysisini hasır çantayla tamamlayarak kombin yaptı. En iyi ve en tarz hasır çantaları Hermes markası üreterek şık kombinler yapmanıza imkan sağlıyor. Daha çok rahatlığın ve doğallığın simgesi olan hasır model çantaları sizde uzun elbiselerle, rahat eteklerle ve kısa şortlarla kombinleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir