2017 Yılında Tesettür Modası

Toplum hayatında her kadının kendine göre bir giyim tarzı bulunur. Bu giyim tarz kimi zaman  dünya görüşünü de ifade eder.  Son dönemlerde kadınların en çok tercih ettiği giyim kuşam türü tesettür oldu.  Açık tarzdaki elbiselerde olduğu gibi tesettürlü elbiselerinde kendine göre bir tarzı vardır.  Tesettür giyim tarzını çevresine yansıtmak adına birçok mağaza tesettür elbise üzerine satış hizmet yapar.

Tesettür giyimde normal elbiselerde olduğu gibi elbise, etek, kaban ve farklı birçok çeşitte Tesettür elbise vardır. Tesettür elbise modasında da mevsim çok önemlidir. Kış aylarında koyu renkteki tesettür elbiseler tercih edilirken, yaz aylarında ise renklerde biraz daha yumuşaklık göze çarpar.

tesettür
tesettür

Tesettür Elbisede Renk Seçimi

Elbise modellerinde her rengin sıra dışı tasarımla yan yana geldiği elbiseleri alırken öncelikli olarak kendi tarzınızı belirlemelisiniz. Daha sonra satın almak istediğini elbiselerde kombin oluşturmak için deneme yapmalısınız. Tesettür elbise modasında elbiselerin kalıpları da çok önemlidir. Vücut hatlarının görünmesini engellemek isteyen kadınlar elbise tercihlerinde salaş modelleri tercih ederler.  Tesettür elbiseler nokta kumaş seçimi yapılmalıdır. Likralı kumaşların tercih edilmesi de rahat kullanım imkanı sunar.

tesettür elbise
tesettür elbise

Tesettür elbise modasını tamamlayan etkenlerden biriside elbiseye uygun olarak eşarp seçimidir. Geniş renk yelpazesinin sunulduğu tesettür elbiselerinde pastel renkler özellikle genç yaştaki insanların tercihinde bulunan elbise modelleridir. Ürün hakkında fikir sahibi olmak için internet üzerinden araştırma yapmak gerekir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir