2015 Elbise Modelleri

2015 yaz modasında kot pantolonlar ve eteklerin yanında birbirinden güzel elbise modellerini de unutmamak gerekir. Yazın ister özel yaz gecelerinde isterseniz gündüz giyebileceğiniz elbise modelleri sizleri bekliyor.

elbise
elbise

Dantelli beyaz elbiselerden tutunda çiçek desenli modeller, gömlek elbiseler, tek kollu elbiseler, ,mini elbiseler, bohem tarz elbiseler gibi bu yılda birçok çeşide sahip modeller bulunuyor.

Burçlara Göre Tavsiyeler

Liderliği seven koç kadını kırmızı, kahverengi ve pembe tonlarındaki farklı tasarımlarda elbiseleri deneyebilir. Boğa kadınları klasik ve sade modelleri seçebilir. Hareketli ikizler burcu için en iyi tercih sportif ve rahat modellerdir. Yengeç kadını için yeşil, haki, kahverengi, siyah tonları olabilir.Gösterişi seven aslan kadını altın sarısı ve turuncu en uygun renklerdendir.

Pratik ve şık elbiseler başak kadınları için; uyumluluğu arayan terazi kadınları için açık pembe, mavi ve pastel renkleri tercih edilebilir. Akrep kadınları için dekolteli ve dar elbiseler olabilir. Kendi modasını oluşturan yay kadınları bordo, eflatun gibi renklerde elbiseler seçebilir, otoriter oğlak kadını için sade ve tek parça modeller uygundur. Sıra dışı tasarımlar kova kadınını çekerken, romantik balık kadınları için uzun elbiseler uygundur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir