2015 İlkbahar ve Yaz Stiletto Modası

Kadınların kombinlerinde en önemli parçalardan birisi de ayakkabılardır. Her sezon farklı tasarımlarla kadınların tutkusu olmaya devam eden bu model ayakkabılar her çeşit kombinlere uyum sağlamaya çalışıyor.

Bordo stiletto modeli
Bordo stiletto modeli

Ayakkabı denilince her sezon feminen duruşunu göstermeye devam eden şık ve zarif stietttolar dantelli, nude, transparan ve metalik modellerle göze çarpıyor. Stiletto modası bu ilkbahar ve yaz aylarında dekolteli, farklı tasarım formlu ve zımbalı detaylarla sık sık kullanılacak ayakkabılar arasında yer alıyor.

Asimetrik kesim stiletto
Asimetrik kesim stiletto

2015 baharıyla beraber yüzünü göstermeye devam eden retro havasına kapılmanız an meselesi. Özellikle 60’lı yılların o farklı kokusunu bu sezon hissedebileceksiniz. Klasik kıyafetlerle kusursuz bir görünüm sağlayan stilettolar her kadının dolabında bulunması gereken bir model.

Stiletto ayakkabı seçiminde siyah süet yada kadife bir model tercih edebilirsiniz. Günümüz trendlerinde klasikten sıyrılarak boyfriend Jeanlarla ve bilek pantolonlarla kombinlenen stilettolar ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Nude Stietto Kombini

Nude renk stiletto
Nude renk stiletto

Stiletto modası için son yıllarda nude stilettolar göz önüne çıkıyor. Çarpıcı ve renkli modeller arasında sizde beğendiğinizi seçebilirsiniz. Kalem etekler ve hareketli kombinlerle şık bir uyum yakalamak için kullanabileceğiniz nude stilettolar şimdiden vitrinlerde yer almaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir