2015 Özel Okul Fiyatları Belli Oldu

Ülke genelinde 5 binden fazla özel okul var. Bunların büyük bir bölümü ise mega kent İstanbul’da yer alıyor. Kentte nüfus her geçen yıl artarken özel okulların sayısında da belirgin bir artış gözlemleniyor. Ancak buna karşın istanbul özel okul fiyatları yıldan yıla zamlanıyor. 2015 özel okul fiyatları belli oldu.

anaokulu
anaokulu

Özel Anaokulu Fiyatları 5 – 26 Bin TL Arasında!

Bazı özel okullar 2014 fiyatlarının geçerli olduğunu, zam yapmadıklarını açıkladı. Bazı özel okullar ise gözle görünen bir fiyat artışını eğitim fiyatlarına yansıttı. Örneğin özel ana okulları için 2015 yılında ödenmesi gereken ücret 5 bin TL’den başlıyor ve 26 bin TL’ye kadar çıkıyor. Bu fiyat aralığı tüm Türkiye için geçerli.

özel anaokulu
özel anaokulu

İlkokul fiyatları ise 7 bin TL’den başlıyor ve 30 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bazı özel okulların fiyatlarına yemek ücreti dahil edilmiyor. Yemek ücreti ayrı olarak ailelerden talep ediliyor. Lise ise en yüksek rakama sahip! Lise için özel okul fiyatları 15 bin TL’den başlıyor. Okulların büyük bölümü yıllık eğitim ücretini taksitlere bölerek de talep edebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir